Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål inden dit besøg? Vi har samlet et par af de mest almindelige her på siden. Finder du ikke, hvad du leder efter, er du altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

Hvad er jeres afbestillingspolitik?

Du kan se hele vores afbestillingspolitik i din ordrebekræftelse – eller ringe til os, hvis du har brug for at ændre i din reservation.

Er der mulighed for en ekstra opredning?

Der er mulighed for ekstra opredning på vores Deluxe værelser samt vores 2 suiter med opredning på sofa, der måler 140 cm x 200 cm.

Hvor langt er der fra hotellet til banegården?

Hotel Odeon ligger få hundrede meter fra Odense Banegård Center – I kan gå fra perronen til hotellet på få minutter.

Hvor langt er der fra hotellet til centrum?

Så snart I træder uden for hotellets dør, er I midt i Odense.

Hvornår kan jeg tjekke ind og ud?

I kan tjekke ind på Hotel Odeon fra kl. 15.00 og frem. Receptionen er døgnbemandet og lukker kun få dage om året. I skal checke ud af værelset kl. 11.00 på hverdage og kl. 12.00 i weekenden.

Hvor mange P-pladser er der, og koster det noget at parkere?

Vi råder over 70 parkeringspladser i kælderen under hotellet. Kælderen har i alt 1.000 parkeringspladser – se guide til parkering her.

 

Er der hårtørrer på værelset?

Ja! Så bliver der mere plads i kufferten til dine andre ting.

Er der strygebræt og strygejern på værelserne?

Der er strygebræt og strygejern til rådighed – spørg i receptionen.

Er der dobbeltseng på værelserne?

Ja – på standardværelserne måler vores senge 140 cm x 200 cm. På LUX, Twin, Deluxe og i suiterne måler vores senge 180 cm x 210 cm.

Har I familieværelser?

Hotellet råder ikke over familieværelser.

Hvad koster det for et barn at overnatte?

Det er gratis for børn under 3 år at overnatte i eksisterende seng. Babyseng kan tilkøbes for kr. 300 pr. nat. Der er mulighed for ekstra opredning på vores Deluxe værelser samt vores 2 suiter med opredning på sofa, der måler 140 cm x 200 cm. Ekstra opredning tilkøbes for kr. 300.

Kan man vælge morgenmaden fra?

Vores morgenmad (som er 100% økologisk) er inkluderet i prisen og kan ikke fratrækkes jeres værelsespris – men det er naturligvis frivilligt, om I ønsker at benytte jer af tilbuddet.

Kan man spise i morgenmadsbuffeten, selvom man ikke bor på hotellet?

Ja! Overnatter du ikke på hotellet, og kunne du godt tænke dig at spise i vores morgenmadsbuffet med alt godt fra Meyers køkken, så er prisen for morgenmad 195 kr.

Er der motionsrum på hotellet?

Hotellet har ikke et motionsrum, men der er flere topmoderne træningscentre lige i nærheden.

Må man have kæledyr med på hotellet?

Dyr er ikke tilladt på hotellet.

Hvor kan jeg ryge?

Hotel Odeon er et 100 % røgfrit hotel, og derfor er rygning ikke tilladt inden døre. Vi har flere overdækkede områder uden for i hotelgården, hvor rygning er tilladt.

Er der hæveautomater på hotellet?

Der er ingen hæveautomater, da hotellet er kontantløst. Du kan benytte kreditkort ved betaling af værelset samt i baren og restauranten.

Er der adgang til trådløst internet?

På hele Hotel Odeon tilbyder vi gratis adgang til trådløst internet – du kan logge på med din trådløse enhed med kodeordet: 234hotel

Hvordan booker jeg værelse?

Du kan enten ringe til receptionen på telefon 65 42 05 00 eller booke direkte online her.

Er der aircondition på værelserne?

Alle værelser på Hotel Odeon har fuldt klimaanlæg, så du altid er garanteret en god temperatur, uanset hvilken tid på året, du besøger os.

Er receptionen døgnbemandet?

Ja! Vi er i receptionen døgnet rundt, så du altid kan tale med en medarbejder.

Må jeg bruge jeres logo?

Du må udelukkende benytte vores logo efter foregående aftale (kontakt os på info@hotelodeon.dk). Herefter kan du hente logoet i forskellige filtyper her.

Kan jeg betale med kontanter på hotellet og i restauranten?

Hotel Odeon og restaurant H.C. by Meyers tager kun imod kontanter i tidsrummet 06:00 til 22:00 – og naturligvis imod både kreditkort og MobilePay hele døgnet. Husk at, hvis du netaler med kontanter, skal du ved indcheck lægge et beløb i depositum, ud over betalingen for dit værelse.

Har du set vores flotte Luxværelser?

Ønsker I mere plads under jeres ophold, så tilbyder vi vores luxværelser med fuld aircondition.
Samme eksklusive og elegante indretning som standardværelserne, blot med flere kvadratmeter og en ekstra bred dobbeltseng.

Eller vores elegante restaurant?

Odense er fyldt med store kulinariske oplevelser fra hele verden. I behøver dog ikke at forlade hotellet for at nyde en udsøgt middag – på Hotel Odeon tilbyder vi spisning i hyggelige, eksklusive rammer.