Persondatatilladelser

Hos Hotel Odeon tager vi dine private oplysninger og rettigheder alvorligt – både når du besøger os som gæst eller kunde, og når du bruger vores website.

Som de fleste andre websites i dag bruger vi cookies på www.hotelodeon.dk til at gøre din brugeroplevelse bedre, ligesom du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage nyheder fra os direkte i din indbakke. Har du været gæst hos os, vil det typisk også betyde, at du har givet os visse personlige oplysninger.

Uanset hvilke informationer om dig selv du vælger at give til os, så kan du være sikker på at vi:

  • Behandler dem strengt fortroligt.
  • Ikke videregiver dem til 3. part, uden at du udtrykkeligt har givet os lov til det.

Herudover har du altid en række rettigheder hos os, i overensstemmelse med den nye Persondataforordning, som trådte i kraft den 25. maj 2018.

Det betyder bl.a. at du altid kan:

  • Anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Tilbagekalde dit samtykke til at vi behandler dine persondata.
  • Modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring.
  • Bede om at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Har du tilmeldt dig et eller flere af vores nyhedsbreve, kan du altid framelde dig disse igen – det gør du på linket i bunden af den mail, du ønsker at afmelde dig.

Har du spørgsmål til os vedr. dine persondata og samtykker, kan du altid kontakte os på anbo@ose.dk.

Samtykkeerklæring nyhedsbrev

Jeg giver hermed samtykke til, at Hotel Odense, Hotel Odeon og  Odense Sport og Event (vores moderselskab) må sende nyhedsmail til mig.

Jeg er klar over, at dette kan omfatte e-mails med tilbud, kampagner, konkurrencer, nyheder og andre relevante oplysninger vedrørende produkter og tjenester der relaterer sig til Hotel Odense og Hotel Odeon.

Jeg forstår, at jeg til enhver tid har ret til at trække mit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til Odense Sport og Event, Hotel Odense eller Hotel Odeon. Tilbagetrækning af samtykke vil ikke påvirke lovligheden af behandlingen foretaget inden tilbagetrækningen.

Jeg bekræfter hermed, at jeg har læst og forstået denne samtykketekst, og jeg giver frivilligt mit samtykke til at modtage nyhedsbreve fra de nævnte hotelvirksomheder.