Firmaaftaler

Vil I have skarpe priser på overnatninger, den letteste booking og et ægte ”home away from home” til jeres medarbejdere?

Så er en firmaaftale med Hotel Odeon det helt rigtige valg.

Med en firmaaftale får I:

  • Mulighed for stærke rabatter
  • Enkel booking via telefon, mail eller online bookingkode – præcis som du ønsker
  • Gratis fakturering via mail eller EAN-fakturering
  • Morgenbuffet i hotellets restaurant H.C. by Meyers
  • Gratis wi-fi over hele hotellet
  • Adgang til vores eksklusive mødelokaler (separat tilkøb)

… og naturligvis al den service, ro, atmosfære og nordiske stil, der kendetegner Odenses bedst anmeldte hotel.

Herudover giver en firmaaftale jer adgang til vores søsterhotel, Hotel Odense, så I har endnu flere muligheder, alt efter jeres behov. Alle firmaaftaler skræddersyes til den enkelte kunde, så I er garanteret præcis den pakke, der giver mest mening for jer.

Anbefalet af staten og kommunerne

Hotel Odeon er med i SKI’s (Staten og Kommunernes Indkøbsservices) rammeaftale for hotelophold. Det betyder, at den offentlige sektor har vurderet, at vi tilbyder kvalitet og gode arbejdsvilkår til den bedst mulige pris, og at de anbefaler os som overnatningssted.

SKI-aftalerne er bygget op omkring fem kerneværdier: Nem at bruge, rammer gæsternes behov, skarpe på pris, juridisk holdbare og gæsterne i centrum.

Vi er stolte af at være en del af SKI’s rammeaftale og fortsætter med at opretholde vores høje standarder for at sikre, at I er trygge under jeres ophold, og at I får den bedst mulige oplevelse hos os.

Vil I høre mere? Kontakt os eller aftal et besøg, hvor vi giver en rundvisning og en kop kaffe. Så kan vi høre mere om jeres behov og skræddersy den ideelle firmaaftale til jer.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Udfyld denne formular, så hører du fra os:

Firmaaftaler - B2B