H.C. by Meyers

Restaurant H.C. by Meyers byder dig velkommen – både for hotelgæster og alle andre med smag for god mad.

Reservér bord

Forkæl dig selv med en helt særlig smagsoplevelse i hyggelige rammer, uanset om du er gæst på hotellet – eller nysgerrig forbipasserende med appetit på god gastronomi.

Restaurant H.C. by Meyers har sine rødder solidt plantet i det nordiske køkkens traditioner, men vi rækker også gerne ud efter smagsnuancer fra andre af verdens køkkener, der kan løfte årstidens råvarer fra den danske køkkenhave.

Fra morgenstunden serverer vi vores bud på en moderne morgenbuffet, mens aftenkortet byder på delikate, nordiske retter samt et udvalg af klassikere fra bistrokøkkenet.

Klik her for at se vores aktuelle menu

Økologi, omtanke, bæredygtighed og smag er vores pejlemærker, ligesom køkkenet lader det grønne være højt i hierarkiet på tallerkenen sammen med kød af bedste kvalitet.

Vi bruger flittigt af de særlige delikatesser fra Meyers eget køkken og udvalgte specialiteter fra mejeriet i Broby på Fyn, ligesom Meyers erfaring med karakterfulde surdejsbrød bliver videreført i vores eget bageri.

På restaurant H.C. by Meyers tilbyder vi en uformel spiseoplevelse i de smukke omgivelser på Hotel Odeon.

PS: Husk at du får 10% rabat på din regning, hvis du er medlem af den gratis fordelsklub for koncertgængere og musikelskere, Club Live Culture.

Klik her for at blive medlem.