4-retters menu & a la carte
Økologi | Omtanke | Bæredygtighed | Smag
Vores 4-retters menu skifter løbende, så vi følger årstiderne og kan plukke de bedste råvarer i sæson.
Start aftenen med et glas Vallfarmosa Rosé, classic brut til 95,-
*
4-retters menu
Blåmusling – Gulerod – Porre
Rørt blåmusling med tang miso, syltet gulerod, mayo på brændt citron, dampet porre & sprød hvidløgsflage
*
Kål – Friskost – Pære
Miso glaskål med blomkål & palmekål sauté, friskost rørt med persille og citron. Hertil brunet smørsauce med pære
*
Svinekæber – Fennikel – Bøgehatte
Øl-braiseret svinekæber, pommes puré vendt med gedeost, fennikel crudite, mitzuna og rucola vendt med citron og persille.
Hertil sauce med skalotteløg, bøgehatte og syltet peber
*
Brombær – Chokolade – Græskarkerner
Brombærmousse på hvid chokoladebund, brombærsorbet, karamelliseret græskarkerneknas og kørvel
*
2 retter
375,-
3 retter
445,-
4 retter
495,-
(Ønsker du 4-retters menu, skal den være bestilt inden kl. 21)
Nyd en afbalanceret vinmenu til middagen
Vinmenu, 2 retter
295,-
Vinmenu, 3 retter
345,-
Vinmenu, 4 retter
395,-
Slut aftenen af med en lækker kop kaffe & sødt
65,-
Vi serverer filtreret vand med og uden brus til 30,- per flaske
A la carte
Vegetar
Blomkål – Squash – Gedeost
Stegt blomkål, gedeostecreme, ristede mandler, friterede kapers, squash med gremolata & sauce med trøffel.
Hovedretten serveres med kartofler vendt i smør og urter
Forret 155,-
Hovedret 265,-
Salat, fisk, burger og kød
Cæsarsalat – Croutoner – Parmesan
Hjertesalat, croutoner, cæsardressing & parmesan
Forret 95,-
Hovedret 145,-
Tilkøb kylling 55,-
*
Kuller – Tomat – Mousseline
Stegt kuller, vaniljesyltede grønne tomater & bagt tomat med kapers. Hertil Sauce Mousseline.
Hovedretten serveres med kartofler vendt i smør og urter
Forret 165,-
Hovedret 275,-
*
Ribeye – Pibeløg – Tomat
Økologisk ribeye, grov tomatkompot med varme krydderier, stegt pibeløg & langtidsbagt hvidløgspuré. Hertil portvinssauce og kartofler vendt i smør og urter.
345,-
*
Burger – Hakket okse – Trøffel – Portobello
Hakkebøf af økologisk oksekød, trøffelmayo, rucola, grillet portobello & syltede løg
eller med vegetarisk bøf
155,-
Tilkøb:
Stegte kartofler 35,-
Goudaost 15,-
Klassikeren
Kalveskank – Pommes Puré – Sauce
Braiseret kalveskank, Pommes puré, sauce m. citron & tomat, porre og gulerødder
inkl. 1 genstand (glas vin, fadøl el. sodavand)
325,-
Ost og dessert
Oste serveret med hjemmelavet sprødt og sødt efter sæsonen
3 slags ost 125,-
5 slags ost 175,-
*
Jordbær – Hvid chokolade – Estragon
Friske jordbær, jordbærsorbet, luftig kærnemælk, hvid chokoladeganache
125,-
Børnemenu
Spaghetti Bolognese
m/ketchup og parmesan
95,-
*
“Byg selv”-burger
Burger med hakket oksekød, salat, agurk, tomat & ketchup
95,-
Tilkøb:
Goudaost 15,-
Vi serverer filtreret vand med og uden brus til DKK 30,- per flaske.