4-retters menu & a la carte
Økologi | Omtanke | Bæredygtighed | Smag
Vores menu skifter med årstiderne, så vi dermed kan plukke de bedste råvarer i sæson
Start aftenen med et glas Vallfarmosa Rosé, classic brut til 95,-
*
4-retters menu
Kammusling – Agurk – Glaskål
Citrusmarineret kammusling, dildolie, syltet glaskål, rischips & sauce med grillet agurk
*
Blomkål – Gedeost – Mandler
Stegt blomkål, gedeostecreme, ristede mandler, friterede kapers & smørsauce med trøffel
*
Dådyr – Squash – Peberfrugt
Dådyrfilet, sprød pakke af hjorteskank, squash med gremolata, creme på grillet peberfrugter & syltet peberfrugt. Hertil portvinssauce med ribs og kartofler vendt i smør og urter
*
Brombær – Skyr – Rugbrød
Friske brombær, brombærsorbet, rugbrødsknas, marengs og skyrfromage
*
2 retter
375,-
3 retter
445,-
4 retter
495,-
(Ønsker du 4-retters menu, skal den være bestilt inden kl. 21)
Nyd en afbalanceret vinmenu til middagen
Vinmenu, 2 retter
295,-
Vinmenu, 3 retter
345,-
Vinmenu, 4 retter
395,-
Slut aftenen af med en lækker kop kaffe & sødt
65,-
Vi serverer filtreret vand med og uden brus til 35,- per flaske
A la carte
Vegetar
Blomkål – Squash – Gedeost
Stegt blomkål, gedeostecreme, ristede mandler, friterede kapers, squash med gremolata & sauce med trøffel.
Hovedretten serveres med danske kartofler vendt i smør og urter
Forret 155,-
Hovedret 265,-
Salat, fisk, burger og kød
Cæsarsalat – Croutoner – Parmesan
Hjertesalat, croutoner, cæsardressing & parmesan
Forret 95,-
Hovedret 145,-
Tilkøb kylling 55,-
*
Lange – Peberfrugt – Squash
Lange, let røget peberfrugt creme, syltet peberfrugt & squash med gremolata.
Hertil sauce choron
Hovedretten serveres med danske kartofler vendt i smør og urter
Forret 165,-
Hovedret 275,-
*
300 g Ribeye – Kål – Mandler
Økologisk ribeye, blomkålspure, stegt blomkål, grønkål & syltet spidskål
Hertil portvinssauce og kartofler vendt i smør og urter
345,-
*
Burger – Kylling – Wasabi – Sommerkål
Sprød kylling, creme på blåkornblomst, wasabimayo & syltet sommerkål
eller med vegetarisk bøf 155,-
Tilkøb:
Stegte kartofler 35,-
Bacon 15,-
Ost 15,-
*
Klassikeren
Rødspætte – Persille – Nye danske kartofler
Helstegt rødspætte, persillesauce & nye danske kartofler vendt i smør og urter
inkl. 1 genstand (glas vin, fadøl el. sodavand)
325,-
Ost og dessert
Oste serveret med hjemmelavet sprødt og sødt efter sæsonen
3 slags ost 125,-
5 slags ost 175,-
*
Kastanje – Blomme – Creme Fraiche
Kastanje brownie, kastanje crumble, creme fraiche is & pocherede blommer
125,-
Børnemenu
Spaghetti Bolognese
m/ketchup og parmesan
95,-
*
“Byg selv” burger
Burger m/ sprød kylling, ketchup – salat – agurk – tomat
95,-
Tilkøb:
Ost 15,-
Bacon 15,-
Vi serverer filtreret vand med og uden brus til DKK 35,- per flaske.