Sommer A la Carte
Vegetar
Blomkål – Squash – Gedeost
Stegt blomkål, gedeostecreme, ristede mandler, friterede kapers, squash med gremolata & sauce med trøffel.
Hovedretten serveres med kartofler vendt i smør og urter
Forret 155,-
Hovedret 265,-
Salat, fisk, burger og kød
Cæsarsalat – Croutoner – Parmesan
Hjertesalat, croutoner, cæsardressing & parmesan
Forret 95,-
Hovedret 145,-
Tilkøb kylling 55,-
*
Havkat – Tomat – Mousseline
Stegt havkat, vaniljesyltede grønne tomater & bagt tomat med kapers. Hertil Sauce Mousseline.
Hovedretten serveres med kartofler vendt i smør og urter
Forret 165,-
Hovedret 275,-
*
Ribeye – Pibeløg – Tomat
Økologisk ribeye, grov tomatkompot med varme krydderier, Stegt pibeløg. Hertil portvinssauce og kartofler vendt i smør og urter.
345,-
*
Burger – Hakket okse – Trøffel – Portobello
Hakkebøf af økologisk oksekød, trøffelmayo, rucola, grillet portobello & syltede løg
eller med vegetarisk bøf
155,-
Tilkøb:
Stegte kartofler 35,-
Goudaost 15,-
Klassikeren
Rødspætte – Citron – Urtesalat
Helstegt rødspætte, grillet citron og urtesalat. Hertil kartofler vendt i smør og urter & persillesauce
inkl. 1 genstand (glas vin, fadøl el. sodavand)
325,-
Ost og dessert
Oste serveret med hjemmelavet sprødt og sødt efter sæsonen
3 slags ost 125,-
5 slags ost 175,-
*
Jordbær – Hvid chokolade – Estragon
Friske jordbær, jordbærsorbet, luftig kærnemælk & hvid chokoladeganache
125,-
Børnemenu
Spaghetti Bolognese
m/ketchup og parmesan
95,-
*
“Byg selv”-burger
Burger med hakket oksekød, salat, agurk, tomat & ketchup
95,-
Tilkøb:
Goudaost 15,-
Vi serverer filtreret vand med og uden brus til DKK 35,- per flaske.