COVID-19 og din tryghed

På Hotel Odeon er din sikkerhed vores absolutte førsteprioritet. Derfor har vi indført en række nye tiltag, så du trygt kan bo hos os – også i corona-tid.

Ud over at følge myndighedernes retningslinjer til fulde har vi taget en række ekstra initiativer, for at passe på dig.

Herunder kan du læse hvad vi har gjort for at gøre dit ophold sikkert og bekymringsfrit – og har du yderligere spørgsmål er vi altid klar ved både telefon og e-mail.

Lobby
Vores store lobby giver mulighed for at holde god afstand, når du checker ind og ud, samt benytter baren. Vi sørger for at der aldrig opstår kø i lobbyen, og henviser i stedet ventende gæster til vores store sofaområde.

Herudover gennemføres der løbende desinficering af alle berøringsoverflader i samtlige fællesområder, herunder skranken i receptionen, elevatorer, trappegelændere, toiletter med videre. Du finder også håndsprit-standere til fri afbenyttelse flere steder i lobbyen.

Værelser
Vi har opgraderet den i forvejen grundige rengøring på alle værelser yderligere. Det betyder at alle overflader, kontakter, dørhåndtag med videre aftørres og desinficeres inden hver indcheckning, og at der er indført nye rengøringsmidler med ekstra desinficerende effekt.

Restaurant, bar og mødelokaler
I Restaurant H.C. by Meyers følger vi naturligvis alle myndighedernes krav til afstands- og pladskrav, og holder os løbende opdateret som disse ændrer sig.

Vi har ekstra fokus på rengøring og løbende desinficering af kontaktflader, og stiller håndsprit til rådighed for alle gæster i både bar, restaurant og mødelokaler.

Morgenmaden er stadig den samme, friske og delikate Meyers-kvalitet, men serveres nu enten portionsanrettet eller som ”morgenbord” for jer.

Lobbybaren lukker i den kommende tid kl. 00.00 – restaurantens åbningstider kan du se her.

Ud over ovenstående henviser vi til myndighedernes anbefaling om at holde minimum én meters afstand til andre, samt generelt at udvise hensyn både øvrige gæster og personale.

Vi glæder os til at se dig!

Hotel Odeon Reception