COVID-19 og din tryghed

Fra 1. februar 2022 er Covid-19 ikke længere kategoriseret som en samfunds kritisk sygdom, men det vil stadig være vores absolutte førsteprioritet at sikre vores gæster og medarbejderes sikkerhed.

Vi holder derfor fast i de gode vaner, så du trygt kan overnatte hos os. Herunder kan du læse, hvad vi har gjort for at gøre dit ophold sikkert og bekymringsfrit – og har du yderligere spørgsmål, er vi altid klar ved både telefon og e-mail.

  • Vores store lobby giver mulighed for at holde god afstand, når du checker ind og ud, samt benytter baren.
  • Du finder håndsprit-standere til fri afbenyttelse flere steder i lobbyen, baren, restauranten og i mødelokaler. Personale har ligeledes adgang til håndsprit og håndvask.
  • I receptionen kan du få udleveret mundbind og handsker, hvis ønskes.
  • Vores nøglekort vaskes hver gang de har været i brug, så du som gæst modtager et rent nøglekort.
  • Ud over den i forvejen grundige rengøring på alle værelser, aftørres alle overflader, kontakter, dørhåndtag løbende i fællesområder.
  • Alle medarbejdere er informeret om at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger ved mistanke om Covid-19 samt håndtering heraf, hvis man kategoriseres som nær kontakt eller øvrig kontakt.

Ud over ovenstående henviser vi til myndighedernes anbefalinger, samt generelt at udvise hensyn til både øvrige gæster og personale.

Klik her for at læse Sundhedsstyrelsens anbefalinger til hvordan du skal forholde dig mht. COVID-19.

Vi glæder os til at se dig!

Opdateret d. 22. februar 2022

Hotel Odeon Reception