Fest

Har I noget at fejre, og vil I mødes i lokaler, der er både eksklusive og hyggelige, og hvor I får fuld forplejning fra en af Claus Meyers velrenommerede restauranter?

På Hotel Odeon har I nogle af byens skønneste rammer til barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, jubilæer og alle andre mærkedage, som skal gøres til noget helt specielt.

Vi har plads til op til 90 gæster – og fordi akustikken er tænkt ind helt fra start, flyder snakken let, mens I nyder en delikat menu sammensat af de dygtige kokke i restaurant H.C. by Meyers.

Skal vi håndtere musik, underholdning eller oppyntning? Så står vores erfarne team klar til at hjælpe, så jeres dag bliver præcis, som I forestiller jer.

Herunder kan I se forslag til indhold og et priseksempel på en fest á 5 timers varighed:

Eksempel på efterårsfestmenu

Bobler, snacks, 3-retters menu, afstemt vinmenu og kaffe/te med sødt

Forret

Kammusling – Pære – Blomkål

Stegte kammuslinger, glaseret pære, blomkålspuré & brunet smør med kapers

Hovedret

Dådyr – Brombær – Svampe

Dådyrryg, stegte svampe, cremet risotto med salvie. Hertil brombærgastric

Dessert

Svesker – Portvin – Vanilje

Svesker lagt i portvin, portvinsglace, macarons og vaniljeis

945,- pr. person

Tilkøb

Natmad

Eksempel på natmad:
– Charcuteri
– Byg selv-hotdogs
– Fyldige madtærter

Fra 95,- pr. person

Avec

Fra 65,- pr. person

Bar-snacks

Fra 20,- pr. person

3 timers spiritus i baren

Fra 249,- pr. person

Skriv til os for et uforpligtende tilbud eller en rundvisning.
Mail: restauranthc@meyers.dk