Fest
Har I noget at fejre, og vil I mødes i lokaler, der er både eksklusive og hyggelige, og hvor I får fuld forplejning fra en af Claus Meyers velrenommerede restauranter?
På Hotel Odeon har I nogle af byens skønneste rammer til barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, jubilæer og alle andre mærkedage, som skal gøres til noget helt specielt.
Vi har plads til op til 90 gæster – og fordi akustikken er tænkt ind helt fra start, flyder snakken let, mens I nyder en delikat menu sammensat af de dygtige kokke i restaurant H.C. by Meyers.
Skal vi håndtere musik, underholdning eller oppyntning? Så står vores erfarne team klar til at hjælpe, så jeres dag bliver præcis, som I forestiller jer.
Herunder kan I se forslag til indhold og et priseksempel på en fest á 5 timers varighed:
Eksempel på efterårsfestmenu
Bobler, snacks, 3-retters menu, afstemt vinmenu og kaffe/te med sødt
Forret
Kammusling – Pære – Blomkål
Stegte kammuslinger, glaseret pære, blomkålspuré & brunet smør med kapers
Hovedret
Dådyr – Brombær – Svampe
Dådyrryg, stegte svampe, cremet risotto med salvie. Hertil brombærgastric
Dessert
Svesker – Portvin – Vanilje
Svesker lagt i portvin, portvinsglace, macarons og vaniljeis
945,- pr. person
Tilkøb
Natmad
Eksempel på natmad:
– Charcuteri
– Byg selv-hotdogs
– Fyldige madtærter
Fra 95,- pr. person
Avec
Fra 65,- pr. person
Bar-snacks
Fra 20,- pr. person
3 timers spiritus i baren
Fra 249,- pr. person
Skriv til os for et uforpligtende tilbud eller en rundvisning.
Mail: restauranthc@meyers.dk