4-retters menu & a la carte
A la carte
Vegetar
Blomkål – Squash – Gedeost
Stegt blomkål, gedeostecreme, ristede mandler, friterede kapers,
squash med gremolata & sauce med trøffel.
Hovedretten serveres med kartofler vendt i smør og urter.
Forret 155,-
Hovedret 265,-
Salat, fisk, burger og kød
Cæsarsalat – Croutoner – Parmesan
Hjertesalat, croutoner, cæsardressing & parmesan
Forret 95,-
Hovedret 145,-
Tilkøb kylling 55,-
*
Kulmule – Blomkål – Brunet smør
Meunierestegt kulmule med syltet og stegt blomkål, cremet blomkålspuré
med brunet smør & stegt grønkål. Serveres med brunet smør sauce med kapers,
citronskal, skalotteløg & persille.
Hovedretten serveres med små kartofler vendt i smør og urter
Forret 165,-
Hovedret 275,-
*
Ribeye – Tomat – Bearnaise
Økologisk 300 g. rib-eye, serveret med frisk tomatsalat med løg,
hvidløg & cornichoner vendt i olivenolie & toppet med spæde salater.
Hertil luftig sauce bearnaise & stegte kartofler.
345,-
*
Burger – Hakket okse – Tomat – Hvidløg
Bøf af økologisk hakket oksekød, grov tomatkompot, brændte løg,
syltet forårsløgstoppe og hvidløgscreme.
Vælg mellem oksekød eller vegetarisk bøf.
155,-
Tilkøb:
Stegte kartofler 35,-
Krydret ost 15,-
Klassikeren – Coq Au Vin
Kylling – Pancetta – Pommespuré
Braisseret kyllingelår i rødvin med stegte svampe, gulerødder, karamelliserede perleløg og sprødstegt pancetta fra Nørre Søby.
Serveres med cremet pommespuré.
inkl. 1 genstand (glas vin, fadøl el. sodavand)
325,-
Ost og dessert
Oste serveret med hjemmelavet sprødt og sødt efter sæsonen
3 slags ost 125,-
5 slags ost 175,-
Pære – Hasselnød – Chokolade
Rustik pærekompot, pærestykker marineret i rosenpeber og vanilje, Gateau Marcel, ristede hasselnødder, hasselnøddeis og sprød krystalliseret mørk chokolade.
125,-
Børnemenu
Spaghetti Bolognese
m/ketchup og parmesan
95,-
*
“Byg selv”-burger
Burger med hakket oksekød, salat, agurk, tomat & ketchup
95,-
Tilkøb:
Goudaost 15,-
Økologi | Omtanke | Bæredygtighed | Smag
Vores 4-retters menu skifter løbende, så vi følger årstiderne og kan plukke de bedste råvarer i sæson.
Start aftenen med et glas Rosé bobler til 99,-
Laks – Appelsin – Ingefær
Gravad laks med appelsin, ingefær, enebær & kanel. Serveres med julesalat
vakuumeret m. tranebær, friskpresset appelsinsaft & korianderolie, hertil en blød
flødeostcreme m. citronskal & toppet med sprøde maltflager.
Kål – Kaviar – Vagtelæg
Sprød kinakål vendt i en cremet marinade på peanut, soya & chili, blødkogte
vagtelæg m. balsamico, pisket cremefraiche m. sort peber & toppet med kaviar.
Svinekød – Pastinak – Løg
Mør krogmodnet svinenakke, blød puré på løg, æble & pastinak, hertil dampede
honning-sennep glaserede pastinakker & sprøde løg på toppen. Serveres med sprød
pommes rösti m. timian & en dyb skysauce tilsmagt m. calvados.
Kirsebær – Chokolade – Kaffe
Luftig chokolademousse på chiffon, syltede kirsebær i varme julekrydderier og en
frisk kirsebærsorbet på en bund af kaffe-chokolade jord. Toppet med sprøde flager af
mørk chokolademousse.
2 retter 375,-
3 retter 445,-
4 retter 495,-
(Ønsker du 4-retters menu, skal den være bestilt inden kl. 21)
Nyd en afbalanceret vinmenu til middagen
Vinmenu 2 retter 295,-
Vinmenu 3 retter 345,-
Vinmenu 4 retter 395,-
Slut aftenen af med en lækker kop kaffe & sødt
65,-
